Afspraken en bereikbaarheid – Huisartsenpraktijk van der Klei & Oomen – Enkhuizen
Molenweg 9a 1601 SR Enkhuizen Tel:0228-312531
Header afbeelding

Afspraken en bereikbaarheid

Afspraak maken

1.Telefonisch maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 10.30 uur  0228-312531

De assistente vraagt u naar de reden van komst. Dit om de urgentie van de zorgvraag en de consultduur in te schatten. De assistente gaat vertrouwelijk met uw informatie om.

Meerdere vragen? Ten eerste zien we liever niet dat u een klachtenlijst wilt bespreken. Onze consulttijd is gericht op 1 à 2 onderwerp(en)
Voor een consult wordt 15 minuten gereserveerd. Wanneer u meerdere vragen heeft, met meerdere mensen komt, een langer gesprek wilt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.

2.Via het patiënten portaal kunt u een afspraak inboeken. Gaarne uw reden van komst noteren bij maken afspraak.

Huisvisite 

Als het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. U kunt tot 10.30 uur telefonisch een huisbezoek aanvragen. De visites worden tussen 13.00 en 17.00 afgelegd. Daar er in de praktijk meer onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, heeft een consult op de praktijk de voorkeur.

Telefonisch consult

U kunt een telefonisch consult aanvragen. U wordt teruggebeld voor het stellen van een vraag of het bespreken van uitslagen.

E-consult

Via het patientenportaal kunt u een E-consult aanvragen. Het gaat hier om niet spoedeisende en eenvoudige vragen waarop de arts met een eenmalig antwoord zal reageren. De vraag zal binnen 2 werkdagen beantwoord worden. Er is geen chat functie.

Foto’s en beeldbellen

Bij een E-consult kunt u (scherpe) foto’s van bijvoorbeeld huidplekjes mee sturen. Binnen 2 werkdagen zal uw vraag beantwoord worden. Ook zal de assistente u soms vragen om een foto te sturen naar onze beveiligde e-mail.

Uitslagen opvragen of inzien

Uitslagen van onderzoeken:

1. Telefonisch tussen 11:15 en 12:15 uur of 13:00 en 13:45 uur.

2. U kunt inloggen op uw patiënten-omgeving en uitslagen onder “dossier” inzien.

3. U kunt inloggen op ‘Mijn Dijklander’: https://www.dijklander.nl/inloggen