Afspraken en bereikbaarheid – Huisartsenpraktijk van der Klei & Oomen – Enkhuizen
Molenweg 9a 1601 SR Enkhuizen Tel:0228-312531
Header afbeelding

Afspraken en bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 10.30 uur kunt u  telefonisch een afspraak maken: 0228-312531

De assistente vraagt u naar de reden van komst. Dit om de urgentie van uw zorgvraag en de consultduur in te schatten. De assistente gaat vertrouwelijk met uw informatie om.

Meerdere vragen? Wij hebben niet graag dat patiënten met opgespaarde klachten komen.
Voor een consult wordt 15 minuten gereserveerd. Wanneer u meerdere vragen heeft, met meerdere mensen komt, een langer gesprek wilt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Geef dit aan bij het maken van de afspraak.

Via het patiënten portaal zijn afspraken te maken voor korte consulten.

Huisvisite 

Als het voor u niet mogelijk is naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. U kunt tot 10.30 uur een huisbezoek aanvragen. De visites worden tussen 13.00 en 17.00 afgelegd. Daar er in de praktijk meer onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, heeft een consult op de praktijk de voorkeur.

Telefonisch consult

U kunt een telefonisch consult aanvragen. U wordt door de huisarts teruggebeld voor het stellen van een vraag, of het bespreken van uitslagen.

E-consult

Via het patiënten portaal kunt u een E-consult aanvragen. Het gaat hier om niet spoedeisende vragen waarop de arts met een eenmalig antwoord zal reageren. De vraag zal binnen 2 werkdagen beantwoord worden. Er is geen chat functie.

Foto’s en beeldbellen

Bij een E-consult kunt u ( scherpe) foto’s van bijvoorbeeld huidplekjes sturen die niet spoedeisend zijn. Binnen 2 werkdagen zal uw vraag beantwoord worden.